Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κογιάννης Χρήστος | Κτηνίατρος  - Κτηνιατρικό Κέντρο Λάρισα

Στο κτηνιατρικό κέντρο “Κογιάννης Χρήστος” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και σύγχρονες εγκαταστάσεις μπορούμε να παρέχουμε όλο το φάσμα των κτηνιατρικών υπηρεσιών σε σκύλους, γάτες, πτηνά, σε κάθε κατοικίδιο καθώς και σε άλογα.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να αναλάβει από επισκέψεις για εμβολιασμούς και κλινική εξέταση, προληπτικούς ελέγχους και στειρώσεις, μέχρι τη διαγνωστική διερεύνηση και θεραπευτική αντιμετώπιση δύσκολων παθολογικών και χειρουργικών περιστατικών. 

Εργαζόμαστε με συνέπεια και προσοχή, προσφέροντας ότι καλύτερο και πιό σύγχρονο υπάρχει σε όλες τις ειδικότητες και τα κτηνιατρικά περιστατικά.
 
 
 
 
 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να διαγνώσει έγκαιρα και να θεραπεύσει άμεσα (συντηρητικά ή χειρουργικά) τα σημαντικότερα ορθοπεδικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το κατοικίδιο σας.
 
 
 
 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στο σύγχρονο χειρουργείο μας, με υπευθυνότητα και υπομονή, διενεργούμε χειρουργικές επεμβάσεις μαλακών μορίων και ορθοπεδικών προβλημάτων.
 
 
 
 

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Στο μικροβιολογικό τμήμα μας, το οποίο διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα, πραγματοποιούμε πλήρης γενικό αιματολογικό έλεγχο και βιοχημικό. Έτσι, μέσα σε 25 λεπτά μπορείτε να έχετε μια πλήρης εικόνα για την γενικότερη υγεία του κατοικιδίου σας.
 
 
 
 

ΤΜΗΜΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ 
Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα όπως έγχρωμους υπερηχογράφους, καρδιογραφικά και παλμογραφικά μηχανήματα μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πιό έγκυρη και άμεση διάγνωση.
 
 
 
 
 
 
 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Η οδοντιατρική στα κατοικίδια, δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Για αυτό και εμείς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε από ένα απλό καθαρισμό, εξαγωγές δοντιών, θεραπεία ουλίτιδας - στοματίτιδας, μέχρι και σύνθετες χειρουργικές επεμβάσεις της στοματικής κοιλότητας του κατοικιδίου σας.
 
 
 
 

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Εφαρμόζοντας σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους, αντιμετωπίζουμε οποιουδήποτε παθολογικό περιστατικό ταλαιπωρεί το κατοικίδιο σας. Καρδιολογικά, πνευμονολογικά, γαστρεντερολογικά, δερματολογικά, νευρολογικά, ουρολογικά, ενδοκρινολογικά περιστατικά και οποιοδήποτε άλλο παθολογικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κατοικίδιο σας.
 
 
 
 

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ
Στο κτηνιατρικό κέντρο μας λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τον καλλωπισμό του μικρού σας φίλου. Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει υπηρεσίες καλλωπισμού για το σκύλο και τη γάτα σας που περιλαμβάνουν το χτένισμα, κούρεμα, περιποίηση τριχώματος και κοπή νυχιών.
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το κτηνιατρείο μας
ή περάστε από το κτηνιατρείο μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι  δίπλα σας, για να σας ενημερώσει
και να αναλάβει την φροντίδα που χρειάζεται το κατοικίδιό σας.