Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κογιάννης Χρήστος | Κτηνίατρος - Κτηνιατρικό Κέντρο Λάρισα
 
 
 
 
Κογιάννης Χρήστος
Κτηνίατρος  - Κτηνιατρικό Κέντρο Λάρισα

Καραθάνου 66, Λάρισα
  2410 255 696
 
 
 
 
 
 
 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στο κτηνιατρικό κέντρο μας διαθέτουμε μεγάλο φάσμα κτηνιατρικών φαρμάκων, τροφές και διάφορα αξεσουάρ τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για το κατοικίδιό σας.
 
 
 
 

ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Σε περιπτώσεις πολύ σοβαρές και όταν δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς του κατοικιδίου σας, πραγματοποιούμε επισκέψεις κατ΄οίκων.
 
 
 
 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, δεν σταματά να επιμορφώνεται, ώστε να μπορεί να εφαρμόσει τις καλύτερες και πλέον σύγχρονες μεθόδους της κτηνιατρικής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Το κτηνιατρικό κέντρο “Κογιάννης Χρήστος” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, βρίσκεται κοντά σε κάθε κατοικίδιο εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που μπορούν να εξασφαλίσουν την σωστή φροντίδα και υγεία του τετράποδου φίλου σας.

Αποτελεί ένα επιστημονικό, άρτια εξοπλισμένο αλλά παράλληλα ζεστό και φιλικό περιβάλλον έτοιμο να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους και να τους παράσχει κτηνιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Στο κτηνιατρικό κέντρο “Κογιάννης Χρήστος” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και σύγχρονες εγκαταστάσεις μπορούμε να παρέχουμε όλο το φάσμα των κτηνιατρικών υπηρεσιών σε σκύλους, γάτες, πτηνά, σε κάθε κατοικίδιο καθώς και σε άλογα.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να αναλάβει από επισκέψεις για εμβολιασμούς και κλινική εξέταση, προληπτικούς ελέγχους και στειρώσεις, μέχρι...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ